VI TRENGER DEG

Omsorgsfull omstilling
«Din stemme i det offentlig rom»


SJEKK UT VÅRT NYE VERVEKONSEPT

Vi søker etter positive serviceinnstilte og samfunnsengasjerte personer til vårt nye vervekonsept. Bli med på laget, og ta samtidig del i vårt felles spennende samfunnsansvar.

Jobb når du vil, hvor du vil og så mye du vil. Har du litt ekstra tid og ønsker å fylle den tiden med noe som virkelig kan bidra til en endring?

Kan du i tillegg tenke deg å tjene noen ekstra kroner kun med å snakke med folk? Da kan dette være jobben for deg. Tjen opptil 10 000 skattefritt i året. Du kan selvfølgelig jobbe mer og tjene mer med ordinært skattetrekk.

Senior Norge jobber daglig for å ivareta dine interesser og dine rettigheter i yrkesliv, pensjon, skatt, helse og omsorg. Ikke alle har penger på bok, og en god planlegging for seniorlivet kan dermed utgjøre en stor forskjell. Når «høsten» setter inn kan en del forskjeller bli ubehagelig tydelige. Det er viktigere enn noen gang å ta ansvar for egen fremtid.

Hva skal du gjøre?

I første omgang er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss. Er du selv interessert i en liten ekstrajobb eller kjenner du kanskje noen, som du vil anbefale denne jobben til. Bli en av våre nye ambassadører og la oss i fellesskap bli sterke, tydelige og ennå mer synlige i hele landet.

«Et lite steg for hver enkelt senior, et gigantisk sprang for seniorkraften i Norge»


Hva er jobben videre?

Det er det beste av det hele. Det eneste du skal gjøre er å snakke med folk rundt deg. Ta en hyggelig prat med dem og vær vår ambassadør utad.  Verv nye medlemmer til Senior Norge og ditt lokallag. Du registrerer nye medlemmer enkelt og greit direkte på nettsidene våre, eller ved å sende en mail med kontaktinformasjon for det nye medlemmet til «Medlemsservice» eller rett og slett inngår en avtale om nytt medlemskap på den gode gamle måten med en avtale på papir. Mulighetene og måten å verve nye medlemmer på er mange.

For å være sterke, tydelige og synlige er alle medlemmer viktige. Ditt kontaktnett er større enn du tror. Du kan verve nye medlemmer i hele landet, det er ingen geografiske begrensninger.

Hvor mye må du jobbe?

Du jobber så ofte du vil, hvor du vil og så mye du vil. En god samtale og en god relasjon oppstår gjerne helt naturlig og kanskje når man minst forventer det. Det viktigste er at man blir en god ambassadør for vår felles interesse av å skape en god, trygg og interessant fremtid. 

Hva kan du tjene?

Du tjener penger både i det året du verver nye medlemmer og i de påfølgende årene. Dette tilbyr vi for å skape en langsiktig og god relasjon med alle våre medlemmer. Vi honorere deg i alle de påfølgende årene, som det nye medlemmet er et betalende medlem i Senior Norge.

Verv ett nytt medlem og tjen 50% av medlemskontingenten de to første årene. Deretter mottar du et honorar på 25% av medlemskontingenten i alle de påfølgende årene, så lenge medlemmet du vervet er medlem i Senior Norge.

Din formelle samarbeidsavtale vil være med Senior Norge sentralt. Senior Norge vil stå for utbetaling av ditt honorar, registrere din inntekt og foreta nødvendig skattetrekk dersom ditt honorar blir mer enn 10 000 pr. år.

Ta del i vårt arbeid om en felles trygg fremtid samtidig som du tjener litt ekstra penger.

Det er ingen aldersgrense for medlemmer i Senior Norge, det er ingen grense for hvor mange nye medlemmer du kan verve eller hvor i landet du verver dem.  Jo flere du verver, jo mer tjener du. Enkelt og greit.

Høres dette spennende ut for deg eller noen du kjenner? (eller kanskje for dere begge)

Vil du være vår nye ambassadør? Ta kontakt med ditt lokallag

Eller ta kontakt med «Medlemsservice» ved å fylle ut og sende inn skjemaet under, så avtaler vi et uforpliktende møte for veien videre.

Vi tar ansvar for vår felles fremtid og ønsker deg velkommen på laget.