Tren hjemmefra med Naardic

Med Naardic kan du trene fra der du er – uansett hvor, så lenge du har internett. Dette er online trening hvor treneren også ser deg og kan gi deg personlige tilbakemeldinger underveis.

De har et bredt utvalg av ulike typer treningsøkter gjennom hele dagen – hele uken. Tren med noen av Norges fremste og mest inspirerende trenere – hjemme i din egen stue.

Hva med:

  • en yogatime med Francesca Golfetto eller
  • sirkeltrening med treningsguru Yngvar Andersen?
  • Med Inger Eik Ravndal kan du teste den populære treningsformen SomaMove,
  • eller rist løs på Zumba-time med Cathrine Wilhelmsen.
  • Med gründer Annema Refsnes kan du blant annet bli svett på en HIIT eller trene med Kettlebells.

Videohilsen til Senior Norges medlemmer fra Yngvar Andersen, trener hos Naardic!

Her er det mye å velge blant! Sprek Voksen er en populær økt som går tirsdager og fredager kl 08.30 og onsdager kl 10.00.

En ny og populær funksjon hos Naardic er at du nå kan se de fleste øktene som har gått live, i opptak. Øktene ligger tilgjengelig i timeplanen i én uke. Bare bla bakover i timeplanen, så kan du spille av ønsket økt når det måtte passe deg.

Tren hjemmefra med Naardic fra kr 199,-/mnd.

Som medlem av Senior Norge får du dermed et av markedets beste priser. Klikk deg inn på knappen under for å få tilbudet!

Tidsbegrenset kampanje til og med 31. mars: 

Melder du deg inn innen 31. mars får du også gratisperiode frem til 1. juni.

Merk at én måned betalt oppsigelsestid er en del av vilkåret. Dermed vil du betale minimum 279 kr for én måned dersom du finner ut i løpet av gratisperioden at Naardic ikke passer for deg. Rimelig pris å betale for tre måneder med ubegrenset trening!