Ny daglig leder Rune Andersen

Ny daglig leder starter i Senior Norge fra 2. januar.

Bakgrunn

Rune Andersen er 65 år og har bakgrunn og utdannelse fra IKT/Økonomi.

Han har i hovedsak jobbet med salg og ledelse i større internasjonale IKT-selskap, men har også erfaring med interesseorganisasjoner og lokalforeninger. Han har jobbet med gründere/oppstartsselskaper, videreutvikling av selskaper samt rådgiving til organisasjoner. 

Hans siste engasjement var organisasjonen 50til100 for aktive seniorer som ønsket en felles møteplass for å benytte sin kompetanse til å hjelpe andre virksomheter, gjøre sin hobby til bedrift eller starte egen import/agenturvirksomhet. 

Rune Andersen har også bakgrunn fra film- og videoproduksjon, TV/Kino og erfaring med bruk av sosiale medier.  

I fritiden er den nye lederen opptatt av trening. Med Østmarka som nærmeste nabo brukes den til treningsturer til fots og skiturer. Ellers så er det trening i squash hallen.   

Fokus fremover

For Senior Norge vil han i det kommende tid bruke tid til disse områdene:

  • få i gang aktiviteter i lokallagene
  • sette søkelys på nye medlemmer fra 55+ og oppover
  • forsterke medlemsfordeler til alle medlemmer
  • fornye vår hjemmeside og kommunikasjon internt/utad
  • samt sette søkelys på de politiske områdene det er mulig å påvirke.

Som erfaren IKT-mann så er han opptatt av utenforskap og fremtidens velferdsteknologi. Og han har sterk tro på at eldreomsorg i fremtiden må løses i felleskap med myndighetene, næringsliv og sivilsamfunnet. Partnerskap og samarbeid er nøkkelfaktorer for å oppnå en bærekraftig utvikling på dette området.

Det jobbes med at det skal bli enklere å starte nye lokallag med mindre krav til administrasjon/ styre, samt til tilgang til oppstartsmidler. Vi har foreløpig kalt det Lokallag LIGHT og skal se nærmere på dette i kvartal 1.

Den nye lederen ønsker alle medlemmer et riktig Godt Nyttår og ber alle medlemmer bruke sin seniorkompetanse og kapasitet til å bidra fremover. Og håper at lokallagene kan komme i gang med møteaktiviteter, kaffetreff eller noe så enkelt som en felles gåtur, kino besøk eller pubtreff.