Til alle medlemmer i Seniorsaken Rogaland

Godt nytt år til alle våre medlemmer i Seniorsaken her i Rogaland! Vi håper dere alle har hatt en god julehelg sammen med familie eller venner – eller alene. Når vi har nådd en god alder, kan en stille jul alene være en fin ting for mange av oss.

Nå har vi så vidt begynt på et nytt år. Hva vil det bringe? Hva kan vi seniorer bidra med? Det er kanskje slik at en del av oss er opptatt med så mange ting at tiden ikke strekker til, mens andre av synes tiden blir lang og skulle gjerne hatt noe mer å henge fingrene og/eller tankene i. Og selvsagt har noen funnet en akkurat passelig blanding av begge deler! Vi er i alle fall glad for at du er medlem i Seniorsaken. Ditt medlemskap hjelper oss til å kunne fortsette arbeidet vårt. Din kontingent betyr noe, betyr mye – selv om du ikke deltar aktivt i arbeidet. Men har du lyst til å bidra i en eller flere av oppgavene som ligger foran oss i året som kommer, er du mer enn velkommen til det (noen telefonnummer og e-postadresser finner du på slutten av denne nyttårshilsenen).

En spesiell hilsen til alle våre medlemmer i Nord-Rogaland og Ryfylke: Vi er smertelig klar over at vi har hatt lite å tilby dere. Vi er klar over at vi ikke greier å holde oss orientert om saker som burde få Seniorsakens oppmerksomhet der dere bor – langt mindre gjøre noe fornuftig i forhold til disse. Men vi ønsker sterkt å få en kontaktperson , og helst en lokal gruppe innenfor Seniorsaken Rogaland i Nord Rogaland og i Ryfylke.

 

På Nettiden vår finner du en en mer utfyllende beskrivelse av hva vi holder på med. Logg inn på Seniorsaken.no – finn oversikt over lokallag og klikk på Rogaland, så skulle den komme opp.

 

Hilsen styret, Seniorsaken Rogaland

Olaf Høie, Per Kjølset og Svend Møller : Sandnes og Jæren

Heinz von Gunten, Kåre Voldum, Solveig Myrvold, Aud K. Knudsen, Helge Gabrielsen, Gøril Diesen og Elsa Kristiansen, Stavanger (sistnevnte leder av Seniorsaken Rogaland)

Kontakttelefon og nettadresser: elsakristiansen@gmail.com Tlf 977 26 812, per.kjolset@lyse-net tlf 901 29 002