Oppsummering av september og oktober 2016

Vi i Seniorsaken Vestfold har etter sommeren arbeidet for å få kontakt med medlemmene våre. Vi er aktive på Facebook og ser at dette er en fin måte å nå fram på. På vår Facebookside har vi lagt inn en knapp til nye medlemmer. Når dere kommer inn på siden vår, står det ”registrer deg”. Ved å trykke der, kommer du direkte til Seniorsaken sentralt og innmeldingsskjema. Dette er en fin måte å få nye medlemmer på.

Vi har også tatt opp å sende fødselsdagshilsen til de som fyller år. De som har e-post, får det den veien, og sms sendes til de som bare har mobil.

Vi har nylig fått tilgang til vår konto, så det vil bli kjøpt frimerker for hilsener for de som har fasttelefon. Vi kommer til å arbeide aktivt for å få nye medlemmer og for å ta vare på de vi har.

Seniorsaken Vestfold har fått noen saker de vil følge opp når det gjelder omsorg. På Bøkeskogen Eldresenter i Larvik får ikke beboere varm mat på lørdag. Da er kantinen stengt. De eldre sitter og ser på den tomme kantinen og lurer på hvorfor de ikke får mat. De betaler jo selv for maten. Noen er demente og husker ikke at det er lørdag. De har jo nylig fått varm mat på søndag, så det fikk holde.

Seniorsaken Vestfold har tatt kontakt med politikerne i Larvik kommune, og vi er blitt lovet at saken ses på på nytt. Vi har fått vite at det koster kun kr: 26.000,- for mat på lørdag. Dette er jo bare småpenger tatt i betraktning av et budsjett for kommunen. Vi omtalte denne saken på Facebook, og det var mange som hadde kommentarer. Gå inn og se.

På vår Facebook-side hadde vi også en sak om Berit 85 år som måtte vente 1 ½ år på å få time hos øyenlegen. Det at eldre mennesker må vente så lang tid for operasjon av grå stær/katarakt eller annen øyesykdom, er helt forferdelig. Gjennom vår side fikk hun hjelp til sist. Det er viktig at Seniorsaken tar tak i slike saker.

Vi anbefaler alle å følge oss på vår Facebookside. Kom med kommentarer og gjerne innspill.

Vi vil komme tilbake senere angående medlemsmøter. Vi må først se om vi har noen med oss. Det er viktig at når vi først begynner med medlemsmøter, må temaene være fengene. Det er også viktig at noen kommer for å høre eller være med aktivt.