Arv og testamente – aktuelle tema?

For noen er vel dette lett. Man har tenkt gjennom det og skrevet det ned for å ha det klart. Og om ikke testamentet er skrevet, har man greie etterkommere som finner en såkalt minnelig ordning når den tid kommer. Likevel, et testamente kan være greit – kanskje absolutt å anbefale? Og når man setter seg til for å ta fatt på den oppgaven, opplever en del av oss at det ikke er så enkelt. Hvem bør få hva? Hva sier loven? For det er jo en lov om arv. Det skal også være nye ting i arveloven som det kan være nyttig å være oppmerksom på. Og, lover er ikke alltid så lette å tolke.

Innlegg i Lokalavisen Stavanger 08.10.2016

Onsdag den 19. oktober arrangerer Seniorsaken to åpne møter med en foredragsholder som er spesialist innenfor arv og testamente: Advokat Audhild Freberg Iversen. Hun er ansatt i deltidsstilling ved Seniorsakens sentrale sekretariat i Oslo og driver mye rådgivning derfra. Hun vil gå gjennom viktige paragrafer i arveloven, vise hva som er nytt, og ganske sikkert ta imot spørsmål fra salen.

I Sandnes møtes vi på Mossiges Minde kl 15.30, og det hele krydres nok både med en kaffekopp og litt musikk. Før dette kan de som ønsker det, kjøpe seg en god middag (innen kl 14.30)

I Stavanger møtes vi samme dag (19.oktober) kl 17.30 på Bergåstjern sykehjem i den fine vestibylen og møtestedet der. Også der tar vi ettermiddagskaffen og har et hyggelig samvær med Erik og Eva Lindboe en liten halvtime før selve foredraget. Se også etter plakater med informasjon om arrangementet på eldresentra, større kjøpesentra, osv. Vel møtt!!

Seniorsaken Rogaland
Elsa Kristiansen, leder