55pluss – nytt magasin for dem som husker sin første LP-plate

«55pluss – Endelig voksen» er et nytt livsstilmagasin med høy kvalitet og spennende innhold.

55pluss er et magasin for kvinner og menn i voksen alder. Et magasin for alle som ønsker å lese gode artikler og intervjuer innenfor temaer som litteratur, kunst, samfunn, livsstil, reise, mat og drikke.

Vi har lenge snakket om at vi ønsker å tilby våre lesere både et magasin og medlemsfordeler. Nå har vi muligheten!

Med 55pluss kan vi formidle det Seniorsaken ønsker å være, i tillegg til en seniorpolitisk organisasjon. Vi kan hylle det å være voksen og verdsette det gode liv.

Det tror vi mange av våre eksisterende medlemmer og medlemmer på vei inn, vil sette pris på.

I tillegg kan vi nå også tilby våre medlemmer fordelskortet 55pluss Premium. Endelig! Det gir 10 til 70 prosent rabatt på alt fra kulturtilbud og reiser til strøm og forsikring. Hele 700 tilbydere er samlet i kortet! Prisen på fordelskortet er spart inn mange ganger bare ved å ta med hele storfamilien på en av de mange restaurantene som er med i fordelsprogrammet.

Magasinet og fordelskortet er et medlemstilbud og ikke en del av medlemskapet eller kontingenten i Seniorsaken. Vi vil derfor ikke ha noen kostnader eller administrasjon. Vi samarbeider med 55pluss (utspring fra Seniorportalen), og har forhandlet frem veldig gode priser til våre medlemmer.

Magasinet selges også i Narvesen og gjennom abonnement. Til en helt annen pris selvfølgelig.

Løssalgsprisen for magasinet er kr 89,- Full pris for fordelskortet 55pluss er kr 99,- per måned.

Kampanjepriser

55pluss fordelskort
55pluss fordelskort

De to første utgavene av 55pluss i 2016 (juni og oktober) og fordelskortet 55pluss Premium ut 2016 for Kr 199,-.

Pris for fordelskortet for hele 2017 er kr 299,-

Abonner på 6 utgaver av magasinet 55pluss til kr 349,-.

[su_button url=»https://www.aboservice.no/user/rd.php?aktivitet=U2QGD63″ background=»#4ea9c1″ size=»20″ wide=»no» style=»flat» radius=»0″]Abonner![/su_button]


Du kan også bestille ved å sende SMS til nr 2131 med følgende koder:

  • ABOFP3 til 2131: Kampanjen på 2 utgaver + fordelskortet ut 2016 til kr 199,-
  • ABOFP4 til 2131: Abonnement på 6 utgaver av magasinet til kr 349,-

Priser og informasjon om magasin og fordelskort og bestilling går ut med Seniorsakens nyhetsbrev sommer 2016 en av de nærmeste dagene.

Vi håper dere lar dere begeistre over dette tilbudet!


Om magasinet 55pluss

55pluss – nytt magasin for dem som husker sin første LP-plate

55pluss forside første utgave lansert 9. juni 2016
55pluss forside første utgave lansert 9. juni 2016

Da 55pluss lanserte sitt aller første nummer 9. juni, hadde vi, når sant skal sies, et 125 år gammelt forbilde. Knapt noe magasin har opplevd en større suksess enn The Strand Magazine, som da det utkom i 1891, med et første opplag på 500 000, fikk en formidabel mottakelse med sine artikler av «general interest». Så høyt er ikke vårt opplag foreløpig, men vi legger stor vekt på de interessante tekstene og viderefører den gamle tradisjonen med å trykke føljetonger om detektiven Sherlock Holmes. I første nummer presenterer vi derfor første del av «Det siste problemet» i Henning Hagerups eminente nyoversettelse.

Med 55pluss lanseres et magasin vi selv har savnet i det norske landskapet av gode magasiner. Dette er ikke et smalt fagtidsskrift, ikke et akademisk tidsskrift for den spesielt interesserte, men et magasin for alle oss som ønsker å lese gode artikler og intervjuer innenfor temaer som litteratur, kunst, musikk, teater, livsstil, reise, mat og samfunn.

I 55pluss møter leserne engasjerte og ofte sprudlende tekster skrevet av noen av landets beste skribenter. Til glede for leserne har de fått lov til å boltre seg fritt og skrive om det som interesserer dem mest, ytre seg fritt og bruke sin egen stemme og sitt eget særpreg. Det blir det gode og lesverdige tekster av.

I tillegg til at 55pluss har knyttet til seg et knippe faste skribenter, gleder en rekke av landets mangfold av gode stemmer seg til å skrive for oss i tiden fremover. Vi skal hente epoker og personligheter fram fra glemselen, besøke alle Norges fribyer, lete oss fram til det beste innenfor det norske kjøkken, og vi spør gjerne våre lesere hva de har lyst til å lese mer om. I The Strand’s ånd – magasinet var det første som lanserte «crossnumber puzzle» – har vi også funnet plass til sudoku og konkurranser, såkalte perplexities.

Blant skribentene og tekstene i første nummer av 55pluss, møter leserne blant annet: Sherlock Holmes-eksperten Mattias Boström, Bokdama Anette Garpestad på jakt etter ordene, Vidar Kvalshaug som skriver om vinylplater, sakprosaforfatter Marta Breen som sier nei til å eldes med verdighet, Sindre Hovdenakk om Torolf Elster, flyktningen som ble NRK-sjef, vår redaktør Kristina Quintano i samtale med William Nygaard på besøk hos Norsk PEN, Espen Selmer-Torgersen sammen med sin helt Anders Ribu, mannen som gjennom sin stemme har latt det norske folk møte så mange bøker og forfattere, Jan-Sverre Syvertsen som skriver om tiden det tar, Kristin Gjerpe som har besøkt Botticelli Reimagined i London, matentusiasten Petter Wahl Sekne som tar oss med inn i den norske ostens historie og Anne Cathrine Wollebæk som er fortidsfull på Côte d’Azur.

55pluss skal være godt å lese og en fryd for øyet. Papir- og trykkvalitet samt estetisk profil har derfor vært svært viktig i utformingen av magasinet. Vi ønsker at våre lesere både skal nikke gjenkjennende, bli inspirert, få nye ideer og kjenne at tekstene de leser angår dem. Mest av alt ønsker vi naturligvis at de skal glede seg til neste nummer fordi de vil lese mer.

Les hele 55pluss – Salgsprospekt 2016