Seniorer med humor og vidd

The Rock ´n´ Roll Kids.

Brødrene Trudvangs vei til Norgestoppen.

Førstkommende lørdag formiddag inviterer Seniorsaken Harstad til Mimre-tedans på Sama aktivitetssenter. Forfatter Bjørn Hall-Hofsø vil i samtale med Egil og Jan Otto Trudvang mimre om rocke-miljøet i Harstad på slutten av 50- og begynnelsen av 60-tallet. Med bandet The Tune Boys, som platedebuterte under navnet The Snapshots i 1962, deltok de i NM i Shadowsband på Sjølyst i Oslo samme år. Bandet havnet på en fantastisk tredjeplass, og 16-årige Jan Otto Trudvang ble kåret som Norges beste sologitarist blant vel 50 deltakere.

I mimrestunden på aktivitetssenteret vil Jan Otto Trudvang framføre sin gamle solo.

Etter denne seansen, spiller Botnbælgan opp til dans.

Temakvelder

Seniorsaken er en partipolitisk uavhengig interesseorganisasjon for alle som arbeider mot diskriminering av seniorer i yrkeslivet, for seniorenes rett til helse, rehabilitering og omsorg – og generelt for et godt og meningsfylt seniorliv. Seniorsaken Harstad ble etablert i 2010, og har i løpet av den tiden i snitt arrangert mellom fem og seks temakvelder pr år med variert program og kulturelle innslag. Temaene har vekslet fra kosthold og psykomotorisk fysioterapi, til etikk i behandling av syke eldre, akupunktur, fall og lårhalsbrudd i Harstad, om verdighet og alderdom, demens, hjerneslag, mimre-tedanser med allsang og humoristiske innslag, Da Capo-show med Vidar Lønn-Arnesen, osv. Foreningens temamøter er ikke bare forbeholdt medlemmer. Møtene er åpne for alle interesserte. Det gjelder også årsmøtene.

Vi håper at mange vil finne veien til Sama aktivitetssenter denne lørdag formiddag for å oppleve ”gammel-rockerne” i mimre-modus.

Styret i Seniorsaken Harstad ønsker hjertelig velkommen til en humørfylt formiddag.