Høstens program i Seniorsaken Skedsmo

Styremøte: 16.sept. hos Øyvind.

Styremøte: 14.okt. hos Aud

Styremøte m/julelunsj: 25.nov. hos Anna Marie

Åpent møte 23.sept:

”Skedsmo – landets mest attraktive bo – og etableringskommune” ved fagleder i Plankomiteen i Skedsmo kommune, Torill Fagerbekk. Fantastisk innholdsrikt foredrag med informasjon om langsiktig planlegging for utvikling av bygge- og infrastruktur i kommunen.

Åpent møte 21.okt.:

”Seniorsakens syn på forslaget til ny arvelov” ved advokat Audhild Freberg Iversen. Et sammensatt og komplisert område, der de innspill og synspunkter som her kom frem, trengs å legges til den videre vurdering av loven. Ny arvelov vil neppe bli ferdig før i 2017.

TV-aksjonen 18.oktober 2015

Vi fikk det til i år også. Flott samarbeid mellom den lokale arrangementskomiteen og Seniorsaken! Vi hjelper til på forhånd med oppringing og å skaffe nok bøssebærere. Aksjonsdagen tar Seniorsaken ansvaret for ”kafeen”, der bøssebærerne får kaker, kaffe og brus som belønning for innsatsen. Kakene skaffes ved at vi tilskriver W. B. Samson A/S og ber om å få overta restkakene etter lørdagens salg. Dette har vært særdeles vellykket, og bakeriet er blitt så inspirert av hjelpetanken, at de gir en spesiell marsipankake hvert år med påskriften: ”takk for innsatsen!” De får diplom fra områdeledelsen!

Jeg har ikke tall for hele kommunen, men på området Skjetten deltok ca 50 bøssebærere pluss flere frivillige. Vi fikk inn 72 856,-. Lavere enn før, men slik var det i hele landet.

 

Kulturmix, 24. oktober 2015

Det var 35 lag og foreninger som deltok på Kulturmix i år. Arrangører er Skedsmo kommune, Flerkulturelt Forum og Akershus Teater.

Det var ca 2500 som var innom og fikk med seg ”Torget” og Kulturmix forestillingene. På scenen var det mye forskjellig, alt fra Burmesisk dans, til Pakistansk pop og norsk felespill.

På ”Torget” brukte mange lag og foreninger anledningen til å prøve å rekruttere nye medlemmer, foruten Seniorsaken Skedsmo var blant annet Romerike sopp- og nyttevekstforening, Skjetten svømmeklubb og Natteravnene representert.

Maten som foreningene serverer, er alltid veldig populær. I år var det lang kø hos Pakistansk Kulturforening for å få en smakebit. Kjempegodt!

 

Julepyntet møte den 9.desember: åpent for medlemmer og andre lystig interesserte!

Fra kl 12.00-15.00.

Det blir underholdning, gløgg og julepreg med hyggelig samvær.

Stedet er som vanlig, Grendehuset Karisveien 1, Skjetten.

Til dette arrangementet er det nødvendig med en pekepinn på hvor mange som kommer.

Ring eller send sms til 986 44 771