Skal Seniorsaken få fotfeste i Mode?

Seniorsaken har lokallag mange steder i Norge, men ikke i Molde! Britt og Dag Norvoll er moldenserne som vil gjøre noe med det.  Det trivelige ekteparet har vært medlemmer i Seniorsaken i mange år, og nå ser det ut til at tanken om en lokalavdeling i rosenes by kan bli en realitet. Og det begynte med en dansefest!

Daglig leder i Seniorsaken, Tore Henning Larsen og hans kone Marianne lot seg ikke be to ganger da Britt og Dag inviterte til dansefest på Aker stadion. I regi av «Kvikkstep Dans» var det rigget til helaften i restauranten. Molde fotballklubb var riktignok på bortekamp i Skien, men stemningen sto i taket og bortimot 100 godt voksne moldensere svingte seg i dansen til langt på natt. Tore Henning slapp til med fem tilmålte minutter, og oppfordret forsamlingen til å melde seg inn i Seniorsaken og bli med på stiftelsen av lokallaget. Nå håper Dag at han ikke bare får med seg sin kjære i interimsstyret, men også flere andre. Olve Åsen har allerede meldt seg til tjeneste, og i løpet av dansekvelden var det flere som var nysgjerrige på Seniorsaken.

– Selv om mye er bra i rosenes by, er situasjonen den samme som i en rekke andre kommuner og byer i landet. Det blir snakket og lovet, men lite blir gjort – og det finner vi oss ikke i, sier Dag som har påtatt seg å være leder av interimsstyret i Seniorsaken Molde u/s (under stiftelse). I løpet av våren vil han innkalle til et konstituerende møte, og satser på at Seniorsakn Molde er en realitet før sommerferien.

 

Britt og Dag kommer opprinnelig fra Andøya og har bodd i Molde i 46 år. Dag er vvs-ingeniør og har drevet eget firma i en årrekke. Den spreke pensjonisten solgte firmaet sitt i 1998 og er i dag konsulent i sitt tidligere firma. Han har bortimot 600 bygg på «samvittigheten» og har ikke tenkt å gi seg med det. For tiden arbeider han med en skole i Aukra kommune som skal ha vann, varme og sanitæranlegg. Det er Aukra som tar i mot gassen fra Ormen Lange, nå får den også en flott og moderne skole.

 

Billedtekst Daglig leder i Seniorsaken Tore Henning Larsen (tv) sammen med Britt og Dag Norvoll: -Seniorsaken er den organisasjonen som taler seniorenes sak! Nå også i Molde!

Molde 1