Rullator-rally dro i gang senioruken i Oslo

Det var stor ståhei og muntre tilrop da startskuddet gikk av for Norges første rullatorløp på Tjuvholmen tirsdag. Byråd for eldre, Aud Kvalbein (Krf), hadde invitert eldre fra alle Oslos bydeler til å starte uken: «Senior i sentrum».  Og de eldre strømmet til med finstilt konkurranseinstinkt og staver og rullatorer som ifølge mediene var «pimpet» med gull og bling.  I tillegg til å kunne vinne selve løpet ble det nemlig også delt ut diplom og priser for finest pyntede utstyr.
Ekteparet Sverre og Grete Stenersen var tidlig ute og sikret seg startnummer 1 og 2. Gretes rullator var flott pyntet, mens Sverres var dekket i sølv med registreringsnummer «sjefen» foran og bak.

Rullatorløp

Deltakerne hadde sluppet fantasien løs og resultatet var, ja fantastisk! Byråd Kvalheim uttalte på forhånd at hun håpet rullatorløpet ville skape oppmerksomhet rundt senioruken. Hun kom helt i mål på tirsdag!

Etter stor ståhei på Tjuvholmen vil «Senior i sentrum» fortsette å sette sitt preg på byen. I morgen er det den nasjonale fårikåldagen som skal feires på byens sykehjem. Fredag går Seniormarsjen av stabelen fra Frognerseteren, og det fremdeles er deltakerplasser igjen. (Se DNT Oslo og omegn). «Senior i sentrum» avsluttes mandag 1. oktober på FNs internasjonale eldredag.