Rolvs siste vilje

En rullestein fra Oslofjorden ble Rolv Wesenlunds enkle gravstein.

Tirsdag 17. september kl. 13.00 ble Rolv Wesenlund stedt til hvile på Horten kirkegård. I en enkel og vakker seremoni, med den nærmeste familie og barndomsvenner fra Horten til stede, ble Rolv Wesenlund urne satt ned på familiens gravsted.

På dagen 77 år etter at Rolv ble født på Marinesykehuset på Karljohansvern den 17. september i 1936 ble han etter sitt eget ønske gravlagt sammen med sin mor Mary Wesenlund og hans besteforeldre Marie og Anders Olaussen. Etter Rolvs eget ønske er hans navn gravert inn på en vakker rullestein fra Oslofjorden.
To trompetister fra Marinemusikken viste Rolv Wesenlund den siste ære ved å spille Tappenstreken, ett rosignal som tradisjonelt blir spilt i militære forlegninger rett før leiren skal falle til ro og lyset slokkes. 
Ved Rolv Wesenlunds bortgang har et lys som har spredt mye varme og glede slokket. Det ble tent ett lys på graven til Rolv, for å i huske det menneskelige lyset han var, og for å minnes i takknemlighet det Rolv Wesenlund fikk bety som ektefelle, pappa, bestefar, venn og som hele Norges Rolv Wesenlund.

Rolv Wesenlunds grav

Kilde: Gjengangeren