Rekordpåmelding til årets Seniorcruise på Oslofjorden

Det er rekordpåmelding foran årets ”Seniorcruise” på Oslofjorden. Over tusen sykehjemsbeboere deltar. Oslo kommune, Sykehjemsetaten og Seniorsaken har de siste årene hatt gleden av å invitere byens sykehjemsbeboere på Seniorcruise på Oslofjorden.  Det arrangeres to cruise med Nesoddbåtene henholdsvis mandag 3. og tirsdag 4. juni. Begge dager fra Aker brygge med start klokken 1100 og hjemkomst klokken 1300.

Med på turen blir New Orleans Trad Band, Gesille og Da Capo-show ved Vidar Lønn-Arnesen og Philip Kruse. Vi byr på boller og brus og kiosken om bord er åpen for salg av kioskvarer. Arrangementet er finansiert av Oslo kommune.

Seniorsakens rolle er å være vertskap og arrangør sammen med byråd for eldre Aud Kvalbein og Sykehjemsetaten, Oslo Kommune. Det innebærer å ta i mot, og hjelpe til med å få folk om bord, og ut av rulle-/gåstolene samt stå for serveringen.

Nytt av året er at jazzbandet spiller på kaia før avgang fra klokken 1000 og når vi går i land etter ankomst. Værgudene har også lovet at de blir med oss, så dette blir årets begivenhet! Velkommen til båttur!

 

Seniorsaken er en partipolitisk uavhengig, landsomfattende interesseorganisasjon som motarbeider diskriminering av seniorer i yrkeslivet, helsevesenet, sosialt og kulturelt Se: www.seniorsaken.no

For ytterligere informasjon: Vennligst kontakt Tore Henning Larsen, på telefon 908 66 705 eller informasjonssjef Dag Bredal på telefon: 67 56 30 99/924 11 868.