Fantastisk Claus Dahl-show til inntekt for Seniorsaken

Claus Dahl har gjort det igjen! Sammen med Hot Club de Norvège trollbandt den 86-årige grand seigneur et entusiastisk publikum lørdag 9. mars i Den Gamle Logen med sin nostalgiske kabaret -”Viser-Vidd- & Vers”!

Hot Club de Norvège består av Jon Larsen (gitar), Per Frydenlund (gitar, Finn Hauge (fiolin og munnspill) og Svein Aarbostad (bass). Nærmere Django Reinhardt kommer du ikke på denne planeten. Claus Dahl er en uforlignelig stand up komiker med vitser og vers som satt tett og treffsikkert – og vidd i overflod. Arrangementet var I likhet med i fjor tilegnet Seniorsaken, og overskuddet går i sin helhet til vårt arbeid. Slike gutter vil gamle Norge (og Seniorsaken) ha!

 Jeg har gått på ski, sa Claus Dahl, som forklaring på stokken når han entret scenen. - Været var praktfullt, men møtet med bakken var hardt, sa entertaineren til stor jubel fra bortimot 300 publikummere

 Jeg har gått på ski, sa Claus Dahl, som forklaring på stokken når han entret scenen. – Været var praktfullt, men møtet med bakken var hardt, sa entertaineren til stor jubel fra bortimot 300 publikummere.

Styreleder Stig Klingsted vervet Kari Tovseth som medlem, og Dag Bredal (delvis skjult) solgte sin bok "Kunsten å eldes med stil og verdighet"

Styreleder Stig Klingsted vervet Kari Tovseth som medlem, og Dag Bredal (delvis skjult) solgte sin bok «Kunsten å eldes med stil og verdighet

 Billedtekst: Hot Club de Norvège "gjenoppliver" Django Reinhardt, og spiller "skjorta" av Tanta tl Beate.

 Hot Club de Norvège «gjenoppliver» Django Reinhardt, og spiller «skjorta» av Tanta til Beate.

 

Styreleder Stig Klingstedt takker Claus Dahl for en fabelaktig forestilling

Styreleder Stig Klingstedt takker Claus Dahl for en fabelaktig forestilling.