Romerikingene ga full støtte til folkeaksjonen 2013

Romerikingene møtte Seniorsaken med glød og entusiasme da Seniorsaken Skedsmo holdt stand på Strømmen Storsenter torsdag 26. januar. over 200 underskrifter ble samlet inn i anledning ”Folkeaksjonen 2013 – rett til sykehjemsplass når du trenger det.” 

-Jeg har sjelden vært vitne til slik entusiasme, folk formelig strømmer til standen for å skrive under på oppropet, sier daglig leder i Seniorsaken, Tore Henning Larsen – i godt selskap med Anna Marie Vereide, leder av Seniorsaken Skedsmo. –Man merker at Romerike er en region i utvikling, befolket av folk som vil noe, og ikke lar seg bløffe av gode ønsker og fine ord.

Seniorsaken lanserer nå ”Folkeaksjonen 2013” der man reiser kravet om ”Rett til sykehjemsplass når man trenger det”, det vil si lovfestet rett til sykehjemsplass over hele landet uten hensyn til kommuneøkonomien når man på medisinsk grunnlag er avhengig av 24 timer i døgnet omsorg. Målet er å samle inn minst 100 000 underskrifter som vil bli overrakt den regjeringen som dannes etter Stortingsvalget høsten 2013. Svært mange av Seniorsakens lokallag og medlemmer har allerede satt i gang med å samle inn underskrifter. Seniorsaken oppfordrer alle seniorer til å delta i dugnaden ved å skrive under på utlagte lister eller sende støtteerklæringer til seniorsaken@seniorsaken.no.

Plass for Seniorsakens stand var velvillig stilt til disposisjon av Strømmen Storsenter ved daglig leder Per Christian Trøen, som kunne fortelle at sentret nå bygges ut med 20 000 kvadratmeter. Ferdig utbygget vil det kunne skryte av 65 000 kvadratmeters tumleplass for de næringsdrivende og deres kunder – det vil i så fall bli Norges største storsenter.

-Dette har vært fantastisk, sier Tore Henning Larsen. Vi kommer gjerne tilbake til Strømmen Storsenter!