Bli med Seniorsaken Ullensaker på hyggetur!

Bli med Seniorsaken Ullensaker, Nannestad og Gjerdrum på hyggetur 31. mai. Årets tur går denne gangen til Vestfossen med besøk på Fossesholm Herregård og Nøstetangen Glassverk. Avgang fra Gjerdrum, bussholdeplassen Kl. 8.30, Nannestad kommunehus kl. 8.50 og Parkeringsplassen ved Jessheim videregående skole kl. 9.15. Første stopp er Fossesholm Herregård hvor vi inntar kaffe og rundstykker før vi får omvisning.

Fossesholm er et praktfullt gårdsanlegg med røtter tilbake til 15-1600 tallet. Det finnes også en flott bruksbutikk som du kan titte innom. Neste stopp er Nøstetangen Glassverk hvor vi får historien bak Glassverket og kan se glass i flotte omgivelser. På hjemturen stopper vi i Drammen og spiser middag ved elvebredden. En spasertur langs elvebredden for å se på hva Drammen har gjort ut av sitt gamle fabrikkstrøk anbefales. Pris for hele turen med omvisninger, kaffe, rundstykker og middag kr 550.-

Påmelding til Britt Saga tlf. 63 99 77 07 innen 13. mai. Vi tar forbehold om tilstrekkelig antall påmeldte for at turen skal gjennomføres og ønsker både medlemmer og venner velkomne.