Bli med på Eldredagen 1. oktober i Oslo Rådhus

Mandag 1. oktober 2012 er det på ny duket for en storstilt markering av «Eldredagen» i Oslo Rådhus. Det er representanter fra Det sentrale Eldrerådet i Oslo, Sykehjemsetaten, Landslaget for offentlige pensjonister, Helse- og sosialombudet, Pensjonistforbundet og Seniorsaken, som sammen med byrådsavdelingen for eldre og sosiale tjenester, står for planleggingen og gjennomføringen av arrangementet.

Allerede nå kan vi røpe at HMK Kong Harald kommer. Det samme gjør Fabian, Karius og Baktus, Ivar Leveraas, Wolfgang Plagge, Anne Krigsvoll, og mange andre. Programleder er Vidar Lønn-Arnesen, og hvem som blir årets «Hederssenior» får du vite der og da.

Hvert år er det stor rift om adgangskortene (som er gratis) og tildeles etter «førstemann til mølla-prinsippet». Du kan imidlertid allerede nå forhåndstbestille adgangskort på telefon 22121890, epostadresse: seniorsaken@seniorsaken.no eller stikke innom oss i Bygdøy allé 5. Forestillingen begynner klokken 14.00 og varer i underkant av to timer. Vi har kun et lite antall billetter! Så vær rask!