Tur til Norsk Senter for Seniorutvikling

Tirsdag 1. juni dro 31 medlemmer og venner fra lokallaget på buss tur til Norsk Senter for Seniorutvikling som holder til i vakre Melsomvik, et sjarmerende lite tettsted ved kysten i Stokke kommune, midt mellom byene Tønsberg og Sandefjord.

Norsk Senter for Seniorutvikling er en ideell stiftelse opprettet i 1979 av Nasjonalforingen for folkehelsen, Norske Kvinners Sanitetsforening og Foreningen Betalende Feriekolonier. Kursstedet har 30 års erfaring i å lage kurs og opplegg akkurat slik du vil ha det.

De samarbeider med gode forelesere innen en rekke temaer og arrangerer ulike temakurs, datakurs og kulturreiser både for privatpersoner og bedrifter. Norsk Senter for Seniorutvikling er et godt valg hvis du skal arrangere seminar, kurs, hyggetreff eller bare et godt måltid.

Norsk Senter for Seniorutvikling holder til i et moderne og nyrenovert anlegg bestående av hovedhus (i sveitserstil), undervisningsbygg (fra 1996) og internater med plass til 60 overnattende på 40 rom (20 dobbeltrom). I pauser og i fritiden kan en rusle eller slappe av i parken vår eller gå en tur langs vannet eller i skogen.

Vi ble vist rundt på senteret og informert om alle tilbudene ved kursutvikler Bente Simonsen og husøkonom Hanne B Andersen. Været var strålende og lunsjen utmerket.

Etter en pause i solen dro vi til Gjennestad Gartnerskole og fikk en munter og lærerik omvisning av Dag Arneson – kjent fra programmet Grønn Glede på Nrk.

Det var god plass i bussen til å ta med seg planter hjem, noe flere gjorde.