Seniorer – vi kan!

Bli med på Seniorfestivalen torsdag 7. oktober på PerKokk (Lund)

Alle kan noe – du også. Det vil vi synliggjøre denne dagen. Hvorfor? Fordi vi vil at alle seniorer skal ha det best mulig livet ut – ikke minst du som er medlem i Seniorsaken.

Mestring
I alle livets faser må vi mestre hverdagen. Det kan være en prøvelse for alle. Med sykdom og problemer som følger alderen kan det være ekstra vanskelig. Mestring vil være gjennomgangstema denne kvelden. Så benytt sjansen – her blir det mye både hygge og nytte.

Gjør det som gir deg glede
Den beste måten å ha det bra på i eldre dager er å gjøre mer av det du har lyst til. Mange legger inn årene når de blir pensjonister. Da forfaller du raskere. Nei – hold det gående. Vær aktiv – ha det gøy! Enten du liker skriving, strikking, lesing, kryssord, trim, snekring, reising, – driver med musikk, maling, tegning, billedveving – foreningsarbeide, hjelpearbeide….ja hva som helst. Det eneste som teller er at du har lyst til og glede av å gjøre det.

Aldri for sent med noe nytt
Hvorfor ikke ta et kurs i spansk eller russisk – gitarkurs eller pianotimer? Kanskje du vil utforske eksotiske steder eller slektstreet ditt, lære deg å tegne, male, fotografere, bruke data, begynne å skrive dikt, noveller eller bøker? Mulighetene er uendelige.
NB! Hvis du har en hobby eller interesse som virkelig opptar deg, vil vi gjerne høre om det. Hvis du har noe å vise frem, vil vi prøve å lage plass på PerKokk under festivalen.
Ring Kari 950 83 438 eller Leif 926 50 468 innen fredag 1. oktober og gi oss et hint.

Festivalprogram (med forbehold om justeringer)
Kl 14.00 – Åshild Ulstrup – kjent fra NRK: Seniorer går ikke ut på dato!
Kl 15.00 – Seniordans – med Gruppe Schaldemose. Sving deg med – enten du sitter eller står!
Kl 16.00 – Tore Henning Larsen – Daglig leder i Seniorsaken. Vi er seniorenes vaktbikkjer!
Kl 17.00 – Hyggepause – nyt middag, kaffe eller det du lyster.
Kl 17.30 – Styreleder Leif Strøm – aldri for sent med noe nytt . Resten av livet starter nå!
Kl 18.00 – Overlege Eva Albert ved Lindrende Avdeling SSHF – Hvordan mestre slutten
Kl 19.00 – Lege Audun Myskja fra Senter for livshjelp. Livsmestring – hva skal til?
Kl 20.00 – Nye og oppfrisket danser vi ut i høstkvelden.

Pris for hele dagen kr. 200,- Pris for enkelt foredrag kr. 50,-. PerKokk restaurant holder åpent hele tiden, så du kan spise og drikke det du vil. Alle rettigheter – rimelige priser. Her blir du god og mett for en hundrelapp.

OBS! Vi har kompekveld 2. september på samme sted. Se annonse i Fædrelandsvennen mandagen før. Torsdag 4. november blir siste kompemøte for i år 2. desember blir det julebord. Hold av disse dagene – vi kommer tilbake med program for arrangementene senere.
Still opp på festivalen og møtene. Alle er velkomne – du, familien og alle vennene dine. Vi trenger flere medlemmer – jo flere vi blir, desto høyere stemme får vi.

Velkommen