Seniorbokkveld på Tjuvholmen

Seniorsaken og Nordli bokhandel på Tjuvholmen vil gjøre Seniorbokkvelder til en tradisjon. Norlis nye ”kulturbokhandel” på Tjuvholmen, kalt Cafénorli, ligger med utsikt mot kanalen utenfor Aker Brygge. Ideen med denne spesielle bokhandelen er at det skal være et åsted for forfatterpresentasjoner og musikalsk underholdning.

Dessuten skal det på kontinentalt vis være mulig å få seg en forfriskning – bokhandelen har skjenkerett. Lokalet har to etasjer, men er utstyrt med heis.

Bilde: – Før skjønte jeg alt, nå er jeg ikke så opptatt av det lenger, spøkte forfatteren Fred G. Bergersen og vakte jubel på Seniorsakens og Norlis første Seniorbokkveld.

Forfatteren Fred G. Bergersen er en vittig mann. Med boken ”Har noen sett PIN-koden min?” setter han humoristisk fokus på den motstridende aksept (men null forståelse) man møter nymotens fjas med etter de fylte 60. Han mente for øvrig at gleden ved å bli 60 er undervurdert og at det er enda bedre å bli 61.

På programmet sto også Tord Tangvik, en pensjonert pilot med langt flere jern i ilden enn de fleste. Hans bok bærer tittelen ”52 år i Cockpit” og inneholder historier om nødhjelpsflyvinger, motortrøbbel med kongelige om bord, kjendiserier og mer til. Både i yrkeslivet og som pensjonist har Tangvik vist seg å være en mann med et stort sosialt engasjement. En spennende bok både for dem som elsker å fly og dem som føler seg tryggest på bakken.

Nye møtedatorer vil bli kunngjort i Seniormagasinet, vårt månedlige Nyhetsbrev og på Hjemmesiden.