Kjære medlem

Seniorsaken vil ha spreke, positive og stolte medlemmer Visste du at du kan øke livskvaliteten og levealderen din bare ved å bevege deg litt hver dag? Enda bedre er det hvis du tar mot til deg og oppsøker et treningssenter. Det vil vi i Seniorsaken gjøre enkelt og rimelig for deg. Om du har et greit liv i dag – eller sliter med smerter og andre ubehageligheter – det eneste som virkelig gir deg utbytte er: Aktivitet.

Orker jeg det da?
Alle kan trene litt – uansett utgangspunkt. Det første skrittet kan være tungt. Men du vil få god hjelp fra første dag. Etter et par ganger vil du ikke skjønne hva som var så tungt. Med bedre form kommer humøret og livsgleden mer og mer.

Vekttrening gir styrke og strammere kropp – og ikke nok med det…
Det er bevist at du med å trene med vekter (gjerne lette) vil oppnå den mest effektive fettforbrenning. Det gir energi til å orke mer og en ny giv i livet ditt. Vi starter med bitte små skritt og legger opp til en lystbetont og spennende trening.

Seniorsakens tilbyr
Rimelig trening på to av de beste treningssentrene i byen Kristiansand – på hver sin side av sentrum. Her er parkeringsplassene gode. Du får tilpasset trening uansett i hvilken tilstand du befinner deg. Det eneste du trenger å gjøre nå er å ringe ett av de numrene nedenfor og du får vite alt du trenger.

Trivsel Treningssenter på Lumber i Vågsbygd:
Gratis trening frem til nyttår. Egen instruktør to dager i uken – tirsdag og torsdag fra kl 12.00 til 14.00. Du kan trene sammen med en gruppe eller alene. Alt vil bli lagt til rette slik at du vil føle deg vel – enten du er frisk og kjekk eller sliter med et eller annet fysisk problem. Her er det gode fagfolk. Fra 1. januar 2010 betaler du kr 289,- per måned hvis du binder deg for ett år. Du kan også begrense det til et halvt år. Da koster det kr 1.700,- i en engangssum.

Spicheren på Gimle – ved UiA.
Gratis trening frem til nyttår. Spicheren er byens største og kanskje mest moderne treningssenter. De stiller med en egen instruktør to dager i uken fra 10.00 – 13.00. De hjelper både gruppen og hver enkelt med trening og trivsel på Spicheren.
Fra 1.ste januar er prisen per måned 333,- på dagtid og i helgene. Spicheren har svømmebasseng og mange tilbud som blir tilgjengelig for oss i Seniorsaken.

Påmelding og spørsmål til Leif tlf 926 50 468 eller Elsa tlf 934 87 505

NB! Ikke glem kompemøte hos PerKokk torsdag 5. november og julebord samme sted den 3. desember. Begge arrangementene vil bli annonsert i Fædrelandsvennen.

Spenstig hilsen

Leif Strøm
styreleder