GJESTEBUD PÅ DIAKONHJEMMET I VESTRE AKER

Diakonhjemmet inviterte før jul til sitt årlige og tradisjonelle Gjestebud med tenning av årets Julegran. Seniorsaken Vestre Aker og menighetene i Diakonhjemmets sektor var invitert av Diakonhjemmet som medarrangører av dette stemningsfulle og viktige lokalmiljøtiltaket.

Årets Gjestebudet startet ute i friluft med varm gløgg, pepperkaker, allsang/musikk og tenning av Juletreet i mellom Sykehusets – og Høyskolens bygninger på Steinerud, i Vestre Aker bydel. Samtlige av Seniorsakens medlemmer i bydelene Vestre Aker, Ullern, Frogner og Nordre Aker var invitert med en egen og flott trykksak i posten. Oppmøte var gledelig stort av både aktive og mindre aktive medlemmer av Seniorsaken i Oslo.

Etter julegrantenningen fortsatte Gjestebudet inne i Høyskolens storstue, i Atriet, Diakonveien 14. Atriet som er på hele 1000 m2 er velegnet og gir god plass for slike store arrangementer. Vel inne i dette hyggelige miljøet ble det servert en varm og velsmakende julegrøt, av et smilende og entusiastisk personale ved Høyskolens stiftelse. Både kokker og direktører var aktive som vertskap og i serveringen, som i tillegg til grøten besto av julekaker og kaffe/te.

I Atriet, som for øvrig har en fantastisk akustikk, fikk vi en minikonsert av sangeren Anne Vada og organisten Øystein Lund Olafsen, med utvalgte stykker fra deres album Sacral Jul. I tillegg løfter disse to dyktige musikerne julestemningen betydelig hos deltakerne i dette Gjestebudet med egne nyskrevne sanger og de mer tradisjonelle julesanger.

Seniorsaken Vestre Aker er også invitert av stiftelsen ved Diakonhjemmet som medarrangør av Nyttårskonserten, som arrangeres den 27. januar 2010 kl 18.00. Her vil bl a Sølvguttene i Oslo underholde med sin vakre korsang. Som vanlig ved disse arrangementene er det gratis adgang, med underholdning og bevertning.


Bilde: Fra venstre Seniorsaken Vestre Akers Finn Holden og Per W Jensen ved tenningen av årets julegran på Steinerud